Hogwarts Legacy verschijnt later op PS4, Xbox One en Nintendo Switch

Hogwarts Legacy verschijnt later op PS4, Xbox One en Nintendo Switch

Warner Bros. Games heeft nieuwe releasedata van Hogwarts Legacy op de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch naar buiten gecommuniceerd.

De Harry Potter-game komt op 10 februari 2023 op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc uit. In eerste instantie was het de bedoeling dat de PS4- en Xbox One-versies ook op die dag zouden verschijnen, maar die versies zijn nu uitgesteld naar 4 april. Van de Switch-versie was al bekend dat hij later uitkwam; dat wordt nu 25 juli.

Spelers besturen in Hogwarts Legacy een vijfdejaars student van Zweinstein. Men verkent de school en de wereld er omheen, leert toverspreuken, brouwt toverdrankjes en vliegt op een bezemsteel. De game speelt zich rond 1800 af, dus personages uit de boeken en films zijn er nauwelijks, op wat cameo's na.

Gisteren werd aangekondigd dat er vanavond een nieuwe gameplay showcase rondom de game wordt gehouden. Deze is om 19:00 uur Nederlandse tijd te zien.

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik ben erg benieuwd naar deze game en hoe lang het leuk blijft. Ik heb de game niet erg gevolgd, maar had het niet leuker geweest als je als eerstejaars zou beginnen? Nu zul je al flink wat kennis hebben van magie als vijfdejaars of betekent dat dat je ook op een gegeven moment van school gaat en daarbuiten verder kunt? Is daar al iets meer over bekend?

0
test

Niet eerder bij stil gestaan dat deze game ook voor de switch uit komt. Erg indrukwekkend als het een enigszins stabiel draaiende versie wordt. Denk dat ik de game in eerste instantie voor de pc en/of series x aanschaf. En wie weet als de game echt zo goed is als dat ik vermoed, dan later voor de switch voor onderweg.

0
test

@wazp ben daar niet zo blij mee eerlijk gezegd, heb zelf een Switch maar ben bang voor concessies die ook de versies voor de sterkere apparaten negatief gaan beinvloeden. Zou zonde zijn. Mij lijkt dat je deze game geenzins fatsoenlijk draaiende kan krijgen op een Switch.

0
test

@Dokter Caspari Wordt het dan niet gewoon een cloud versie of hebben ze bevestigd dat het native gaat draaien?

0

@Dokter Caspari Ze passen de versie die ze voor de krachtigere apparaten hebben gemaakt later gewoon aan voor de Switch! Daarom komt ie ook een stuk later uit dus niks aan de hand!

0
test

@Dokter Caspari ik ben geen developer dus kan wel wat gaan roepen maar heb eerlijk gezegd geen idee of een switch versie een negatieve invloed heeft op next-gen/pc release. Die lijken gewoon op tijd uit te komen en last gen zijn nu dus mogelijk vertraagd vanwege optimalisatie.

0

Aanbevolen voor jou