Hogwarts Legacy komt mogelijk niet voor 2023 uit

Hogwarts Legacy komt mogelijk niet voor 2023 uit

De Harry Potter-game Hogwarts Legacy komt mogelijk niet voor 2023 uit.

Dat claimt journalist Colin Moriarty tijdens de betaalde Sacred Symbols+-podcast (via VGC). "Ik hoor achter de schermen dat de game dit jaar niet uitkomt en dat er mogelijk problemen (met de ontwikkeling) zijn."

Meer details kon Moriarty niet geven. Veel mensen gingen er van uit dat de game dit jaar uit zou komen, maar een precieze releasedatum is er niet en het is ook al geruime tijd geleden dat er een trailer voor de game is uitgekomen.

Eind vorig jaar liet ontwikkelaar Warner Bros. Avalanche wel weten dat er dit jaar meer informatie over het spel wordt gegeven. Hogwarts Legacy is in ontwikkeling voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc en laat spelers in de huid kruipen van een leerling op Zweinstein.

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zou wel heel erg teleurstellend zijn, maar ik wacht liever een officieel bericht af dan "iemand achter de schermen zegt".

0
test

Vergelijkbare geluiden zijn er over Redfall... Twee van de games die het hoogst op m'n lijstje staan voor dit jaar. Benieuwd of dit inderdaad zo is. Vrees dat uitstel ook dit jaar weer een veel groter thema wordt dan we zouden willen.

0

Aanbevolen voor jou