'Hogwarts Legacy komt in september uit'

'Hogwarts Legacy komt in september uit'

De Harry Potter-game Hogwarts Legacy zou volgens een prominente insider in september van dit jaar uitkomen.

Dat meldt het Twitter-account AccountNGT, dat eerder al correcte informatie van games als Star Wars Eclipse en GTA Online naar buiten bracht. Hij claimt dat Hogwarts Legacy in september uitkomt en dat er in februari of maart tijdens een PlayStation-stream een nieuwe trailer wordt getoond die zich richt op verschillende skills in de game.

Officieel is alleen bekend dat Hogwarts Legacy ergens dit jaar moet uitkomen. Er gingen eerst geruchten dat het spel mogelijk naar 2023 uitgesteld zou worden, maar onlangs herbevestigde Warner Bros. dat het spel echt dit jaar verschijnt. 

Hogwarts Legacy is bij Warner Bros. Avalanche in ontwikkeling voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc en laat spelers in de huid kruipen van een leerling op Zweinstein.

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"De Harry Potrer-game " XD

0
test

Ik vind alleen die toverstokjes zo lame. De setting trekt me wel aan maar door die stokjes kan ik het niet serieus nemen. Laat ze varieren met bv een staf, boek, zwaard of whatever. Als ik een dreigende evil badguy zie is het laatste wat ik wil zien zn toverstokje (haha kon het niet laten).

0

Aanbevolen voor jou