Hitman-ontwikkelaar: '20 procent van spelers ziet laatste level' | Gamer.nl

Hitman-ontwikkelaar: '20 procent van spelers ziet laatste level' | Gamer.nl

Vorig jaar verraste Konami vriend en vijand door met Pro Evolution Soccer 2015 een heerlijke voetbalgame af te leveren. Het bedrijf heeft de schijn de laatste tijd een beetje tegen door de geruchten dat ze stoppen met het maken van AAA-games. PES 2016 bewijst in ieder geval dat de uitgever nog lang door mag gaan met het ontwikkelen van dergelijke games.

Volgens Blystad gebruikt IO Interactive data waaruit blijkt dat spelers games steeds minder vaak uitspelen. "De gemiddelde speler zal de game waarschijnlijk nooit uitspelen, wat erg jammer is. Of ze spelen het één keer door, maar de game is eigenlijk gemaakt voor mensen die keer op keer door elk level willen gaan om alles eruit te halen. Het is gemaakt om te blijven bestaan, in plaats van een eenmalige ervaring (te zien)."

Hitman: Absolution verschijnt op 20 november op Xbox 360, PlayStation 3 en PC. De game draait om Agent 47 die opdrachten krijgt om bepaalde mensen te vermoorden. Hoe hij dat doet, is veelal afhankelijk van de keuze van spelers. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou