Hitman-makers werken mogelijk aan exclusieve Xbox-game

Hitman-makers werken mogelijk aan exclusieve Xbox-game

Hitman-studio IO Interactive werkt mogelijk aan een game die exclusief op Xbox-consoles en pc uitkomt.

Dat claimt Windows Central in onderstaande video. Eurogamer heeft het gerucht inmiddels extra kracht bijgezet door te bevestigen dat het soortgelijke geruchten heeft vernomen. Het spel zou nog maar in een vroege fase van ontwikkeling zijn en zich in de Middeleeuwen afspelen. Ook zouden er draken in voorkomen. Het spel zou een AAA-release moeten zijn en zich afspelen in een grote spelwereld.

IO Interactive werkt in ieder geval aan Project 007, een James Bond-game. Het bedrijf hoopt dat de eerste game succesvol wordt en dat het een trilogie kan worden. Het is niet bekend of IO Interactive ook een nieuwe Hitman-game in ontwikkeling heeft.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Lijkt aan grote fantasy werelden in ieder geval geen gebrek te zijn komende jaren. Avowed, Fable, Elder Scrolls en dan ook deze nog eventueel. Misschien wel iets té...?

0
test

@COSMIC_TSAR ja en ook in toekomst zit het goed. Maar krijg beetje gevoel dat xbox elk jaar vanaf vorig jaar al een grote rpg uit wilt brengen. Vorig jaar begon het met outer worlds en als geruchten kloppen dit jaar starfield en daarna moet wel de rest op elkaar volgen.

0
test

@COSMIC_TSAR met Halo Infinite, Perfect Dark en Starfield gaan we niet echt de fantasy kant op lijkt me. Tot nu toe heb 'k het gevoel dat het qua variatie wel goed gaat zitten bij MS de komende jaren.

0

Aanbevolen voor jou