Hitman 3 krijgt dlc, maar voorlopig geen nieuwe maps

Hitman 3 krijgt dlc, maar voorlopig geen nieuwe maps

Het pas uitgebrachte Hitman 3 krijgt downloadbare content, maar voorlopig heeft ontwikkelaar IO Interactive geen nieuwe maps op de planning staan.

Dat laat producent Forest Swartout Large weten aan The Gamer. "Er komt zeker nog downloadbare content (voor de game), maar we hebben nog niet vastgesteld wat dat precies inhoudt."

Mensen die op nieuwe maps hopen, kunnen die droom uit hun hoofd zetten: "Voor nu overwegen we geen nieuwe maps, zoals de bank en het eiland. We kijken eerder naar bestaande locaties en manieren om ze anders neer te zetten, ze aan te passen. We kunnen deze keer (locaties uit) de hele trilogie gebruiken. We kunnen kijken naar maps uit Hitman 2016, uit Hitman 2 - we hebben alle locaties."

Eerder werd al bekendgemaakt dat de zogenaamde 'elusive targets' - doelwitten die maar voor beperkte tijd aanwezig zijn in bestaande maps van de game - terugkeren, maar wanneer is nog niet bekend.

Large meldt ook dat fans niet bang hoeven te zijn dat Agent 47 nooit meer terugkeert. "We werken constant aan Hitman, dus we kijken al naar de toekomst." Dit ondanks dat IO Interactive ook aan een James Bond-game werkt. 

Hitman 3

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou