Nieuws

Hints voor nieuw seizoen van Fortnite ontdekt

Plasjes water

Geschreven door Zoë Bonefaas op
Fortnite is waarschijnlijk weer begonnen met het droppen van hints naar het nieuwe seizoen van de populaire battle royale-game. Dit keer gaat het niet om gouden voorwerpen, maar plasjes met water.

Dataminers hebben het al even over de volgende Fortnite map-aanpassingen. Volgens Tabor Hill gaat Fortnite Chapter 2 van seizoen 3 over water. Hill zegt dat hele delen van de map onder zullen lopen met water. Daarnaast zouden er een soort van haaien-voertuigen zijn. Ook zou Deadpool volgens Hill zo populair zijn geweest dat Epic Games ook Aquaman gaat toevoegen aan de battle royale-game.

Hill had op 27 april ook al enorm veel informatie over de party-mode. Hij noemdeFortnite Party-Royale nog niet bij naam, maar had het al wel over minigames en een grote plaza.

De kans dat het volgende seizoen het thema 'water' heeft, is erg groot. Verschillende Fortnite-spelers merken plasjes water op in de game. Sommige spelers zeggen zelfs dat deze plassen water iets weg hebben van de originele Fortnite map.

In vorige Fortnite-seizoenen hintte de game ook al naar toekomende seizoenen. Zo vonden spelers vlak voor Chapter 2 van seizoen 2 heel veel gouden voorwerpen wat uiteindelijk duidde op Midas, de leider van GHOST.

En als dat allemaal nog niet genoeg was, is de tegel in de PlayStation Store van Fortnite veranderd naar de onderstaande afbeelding, een flinke plas met water.

Fortnite

Volgens Tabor Hill kunnen duiden de plasjes water op een nieuwe map waar een groot deel, of delen van de map onder water zijn gelopen.Epic Games heeft echter nog niets bevestigd.

Dit artikel delen:

Lees meer

Onofficiële Mario 64-port voor pc krijgt updates Kickstarter voor metroidvania SteamDolls: Order of Chaos gelanceerd
0

Reacties op: Hints voor nieuw seizoen van Fortnite ontdekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.