High Voltage zet 'alles op alles' voor Conduit 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Nofsinger was het originele The Conduit niet het succes waar de studio op had gehoopt. "The Conduit was mi chien vermakelijk om te spelen, maar de duistere, futuristische wereld kon de speler nooit echt enthousiast maken", aldus Nofsinger.

Foute besli ingen

De fouten met betrekking tot het eerste deel worden volgens de directeur geen tweede keer gemaakt. Zo doen spelers ditmaal enkel "de meest inspirerende" locaties aan en stopt het ontwikkelteam niets in het spel waar ze zelf niet enthousiast over zijn. Volgens de directeur is niet alleen het artwork van Conduit 2 verbeterd ten opzichte van het eerste deel, maar ook de lichteffecten. "We doen er alles aan om Conduit 2 er zo goed mogelijk uit te laten zien", zegt Nofsinger, "omdat we van de game en ons publiek houden."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou