Hideo Kojima wil games blijven maken tot hij 'zijn creativiteit verliest'

Hideo Kojima wil games blijven maken tot hij 'zijn creativiteit verliest'

Metal Gear- en Death Stranding-bedenker Hideo Kojima wil zolang mogelijk games blijven maken.

Dat liet hij op Twitter weten. Hij was gisteren jarig en werd 58 jaar. Op Twitter meldde hij vervolgens dat zijn "lichaam hem in de steek laat" en hij zolang mogelijk spellen wil blijven ontwikkelen. Hoewel niet duidelijk aangegeven, doet de luchtige toon van zijn tweets vermoeden dat Kojima met die eerste opmerking praat over het feit iemands lichaam op een bepaalde leeftijd begint af te takelen.

De volledige quote luidt: "Hoewel mijn lichaam mij in de steek laat, is mijn creativiteit nog niet verdwenen. Tot mijn brein zijn creativiteit verliest blijf ik er naar streven dingen te maken. Dat is mijn instinct, dat doe ik graag. Bedankt."

Kojima werkt met zijn studio al geruime tijd aan een nieuwe game, waar verder nog niets over bekend is. Zijn meest recente game is het in 2019 uitgekomen Death Stranding. Komende maand komt er een Director's Cut van de game op PlayStation 5 uit. Verwacht wordt dat er vanavond meer van die game wordt getoond tijdens de Gamescom Opening Night Live-show, die om 19:30 begint.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Ik ben nog altijd benieuwd hoe een Kojima horror game eruit gaan zien. Zijn games hebben altijd een hoog WTF gehalte, een horror game met een hoog WTF gehalte... ja graag.

0

Aanbevolen voor jou