Hideo Kojima hoopt volgend jaar nieuwe game te onthullen

Hideo Kojima hoopt volgend jaar nieuwe game te onthullen

Hideo Kojima is van plan om in 2023 een nieuwe game te onthullen.

Dat meldt hij in een videobericht ter ere van het zevende bestaansjaar van zijn studio Kojima Productions. "Naast Death Stranding 2 bereiden we ook een compleet nieuwe game voor, alsmede wat visuele projecten. Ik hoop je volgend jaar over al deze projecten meer informatie te geven." 

Meer details gaf Kojima niet. Wel is er een tweede video online verschenen waarin een uitgebreide tour wordt gegeven van de nieuwe studio waar Kojima Productions gevestigd is. Beide video's zijn hieronder te bekijken.

Tijdens The Game Awards vorige week kondigde Kojima een vervolg op Death Stranding aan, dat in ontwikkeling is voor PlayStation 5. Daarnaast werd eerder vandaag onthuld dat er een film gebaseerd op Death Stranding gemaakt gaat worden.

Eerder werd al aangekondigd dat Kojima de cloudtechnologie van Microsoft gebruikt om een game te ontwikkelen, al is daar verder nog niets over bekend. Mogelijk is dat het spel dat Kojima in 2023 wil onthullen. Er zijn eerder dit najaar ook beelden uitgelekt van een mogelijke horrorgame van de studio genaamd Overdose. Het is niet bekend of dit hetzelfde project is als de game die op cloudtechnologie draait.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zal het dan om de xbox game gaan, of toch nog een andere game voor Sony maybe of misschien wel nintendo

0
test

@hulstpower Over die X game horen we inderdaad nog niet veel. Ik dacht dat horen we wel binnenkort, totdat ie met DS2 aankondiging kwam. . maar goed; met hem weet je het maar nooit. Van mij mag ie met een goede SD Snatcher game komen. Dat zou ik wel vet vinden.

0
test

@kleinekoosjer sinds e3 horen we weinig van xbox he, misschien volgend jaar e3 of op hun eigen event die er aankomt misschien iets meer info, maar dat denk ik niet denk echt als we daar wat over zien of volgend jaar e3 of jaar erop pas.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou