Hideo Kojima en Guillermo del Toro werken aan Silent Hills | Gamer.nl

Hideo Kojima en Guillermo del Toro werken aan Silent Hills | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Gisteren toonde Sony tijdens zijn persconferentie een korte teaser van een horrorgame genaamd P.T. De korte demo is nu te downloaden op de PlayStation Store voor PlayStation 4. Wanneer deze demo wordt uitgespeeld, blijkt dat het een SIlent Hill-game is waarin Norman Reedus van The Walking Dead de hoofdrol in speelt.

De demo kan nu op PlayStation Store gedownload worden, maar Twitch-streamer Soapywarpig heeft de demo al uitgespeeld en de volledige speelse ie op Twitch gezet.

Hideo Kojima is ondertu en ook bezig met de ontwikkeling van Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Guillermo del Toro zou eerst een horrorgame met uitgever THQ maken, voordat dit bedrijf failliet ging.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou