Voor sommige gamepersonages lijkt er geen eind aan hun avonturen te komen. Het mag dan zo zijn dat Indiana Jones voorlopig zijn hoed en zweep aan de wilgen heeft gehangen, voor George Stobbard is er nog geen einde in zicht.

In Broken Sword The Angel of Death, het vierde avontuur voor de in Frankrijk wonende Amerikaan, zal hij volgens de teaser trailer op de net verschenen website zijn grootste offer tot nu toe maken. Verder blijven we nog even gissen naar de grafische voorstelling van de game, 3D, 2D... 4D?, want screenshots zijn er nog niet.

In het vierde deel van de adventure serie zal George verliefd raken op de mysterieuze Anna Maria en wordt hij meegesleept in een wild en gevaarlijk spel als ze plotseling verdwijnt. George zou George niet zijn als hij zijn neus niet zou gaan steken in plaatsen waar die niet hoort en zo raakt hij verstrengeld in een gevaarlijk complot waar een eeuwenoud mysterieus voorwerp een hoofdrol in speelt.

Broken Sword The Angel of Death staat vooralsnog alleen gepland voor PC. Een releasedate is nog niet bekend. Surf naar de nieuwe site om de teaser trailer te bekijken.