Het Winter Wonderland-evenement van Overwatch is van start gegaan

Het Winter Wonderland-evenement van Overwatch is van start gegaan

Het Winter-evenement van Overwatch is officieel van start gegaan. Gedurende het Winter Wonderland-evenement zijn er speciale skins, sprays, icons en gamemodi beschikbaar.

Een van de terugkerende modi is Yeti Hunter, in deze modus nemen vijf Mei's het op tegen één grote yeti. De yeti beschikt over de vaardigheden van Winston en dient zolang mogelijk te overleven terwijl hij de vijanden letterlijk van zich af slaat. Ook de modus Snowball Offence keert terug, dit is een 6 tegen 6 gamemodus waar spelers elkaar moeten bekogelen met sneeuwballen. Tijdens dit evenement wordt er ook een variant op Snowball Offence geïntroduceerd, genaamd Snowball Deathmatch. Deze variant wordt in de free-for-all-formatie gespeeld, verder verandert er niks.

Naast nieuwe gamemodi, is er natuurlijk ook gloednieuwe content te verkrijgen tijdens Winter Wonderland. Een deel van de content kan enkel worden verkregen door uitdagingen te voltooien. Ook de oude Winter Wonderland-skins keren terug in de in-game winkel en zijn voor 1.000 credits te koop.

Hieronder vind je skins die in de eerste drie weken zijn te verdienen door uitdagingen te voltooien.

Week 1: Ugly Sweater Soldier: 76

 

Week 2: Holly Moira

 

Week 3: Snow Angel Mercy

 

Naast de epic skins, worden er ook legendary skins aan de lootboxen toegevoegd. Het gaat hier om vier gloednieuwe skins voor McCree, Doomfist, Reaper en Sigma. Deze nieuwe skins zijn te koop voor 3000 credits.

 
 
 
 

Het Overwatch Winter Wonderland-evenement is nu speelbaar en loopt tot 2 januari 2020.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou