Nieuws

Het vierde seizoen van NBA 2K22 start op 14 januari

Nieuwe content en muziek

Geschreven door Jari Klapwijk op
Het vierde seizoen van NBA 2K22 ‘Hunt 4 Glory’ gaat morgen van start. Het seizoen brengt onder andere de eerste dubbele Signature Challenges met Candace Parker en Dwyane Wade, nieuwe content en nieuwe muziek. Dat maakte 2K bekend in een persbericht.

MyCareer introduceert nieuwe level 40-beloningen, waaronder een Jumpshot-animatie, een Victor Solomon Kintsugi-bal, de Hunt 4 Glory Varsity Jacket, de Artcamo Go-Kart en een speciaal Hunt 4 Glory-pak. Dit seizoen biedt ook de eerste mogelijkheid voor spelers om de Legend-status te claimen door het bereiken van level 40 in vier verschillende seizoenen. Ook zijn de Affiliatievelden vernieuwd en komen er nieuwe uitdagingen.

In MyTeam komt de eerste dubbele Signature Challenge met Dwyane Wade en Candace Parker. Ook keert de Heat Check-collectie terug. De level 40-beloning is de Galaxy Opal Yao Ming. Candace Parker is de nieuwe MyTeam Diamond Coach.

‘First Fridays’ bevat in het nieuwe seizoen een aantal nummers van Warner Records-artiesten, zoals 'WATCH ME' van Bktherula, 'Black Illuminati (feat. Jadakiss)' van Freddie Gibbs, 'Draft Kings' van Fresco Trey, 'Jumpin (feat. Polo G)' van NLE Choppa en 'Fast (Motion)' van Saweetie.

NBA 2K22 is beschikbaar op de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en PC. Het nieuwe seizoen lanceert op 14 januari. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Dying Light 2-trailer toont personages uit The City Fortnite keert via cloudgamingdienst GeForce Now terug naar iOS
0

Reacties op: Het vierde seizoen van NBA 2K22 start op 14 januari

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.