Safari Zone-evenement voor Dortmund en tweede Pokémon Go Fest aangekondigd | Gamer.nl

Safari Zone-evenement voor Dortmund en tweede Pokémon Go Fest aangekondigd | Gamer.nl

Niantic bereidt een nieuwe Pokémon Go Fest voor dat weer plaats zal vinden op 14 en 15 juli in Chicago. Kaartjes kunnen vanaf 11 mei voor 20 dollar gekocht worden via de event-website. Ook wordt er een Safari Zone-evenement georganiseerd dat plaats gaat vinden in Dortmund, Duitsland op 30 juni en 1 juli.

Vorig jaar waren er ernstige serverproblemen die ervoor zorgden dat spelers nauwelijks konden spelen. Spelers kregen hun kaartjes voor het evenement terugbetaald en ontvingen ze bovendien 100 Pokécoins en de legendarische pokémon Lugia.

Niantic maakt zich dit keer echter geen zorgen en ze hebben het Pokémon Go Fest 2018 'A Walk in the Park' genaamd. Volgens hen wordt het evenement een "unieke, meeslepende speelervaring die de hele dag een avontuur biedt aan trainers".

Ook worden er, speciaal voor spelers die niet deel kunnen nemen aan het evenement, speciale activiteiten en uitdagingen georganiseerd gedurende het Pokémon Go Fest. Details over deze activiteiten zijn nog onbekend.

Het Safati Zone-evenement in Dortmund

Een Safari Zone-evenement in het Wesfalenpark in Dortmund is tevens aangekondigd door de makers. Door de hele stad worden evenementen gehouden om spelers "de geschiedenis van de stad te laten beleven via Pokémon Go". Deelname aan het evenement is gratis voor allen die Dortmund bezoeken.

Mogelijk wordt het evenement vergelijkbaar met het Safari Zone-evenement dat plaatsvond in Amstelveen afgelopen oktober.

Pokémon Go Fest
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou