Het is niet mogelijk om Redfall offline te spelen

Het is niet mogelijk om Redfall offline te spelen

Het spelen van de vampiergame Redfall vereist een actieve verbinding met het internet.

Dat blijkt uit een pagina met veel gestelde vragen aan Bethesda over het spel. Dat geldt niet alleen voor de co-op-stand, maar ook voor de singleplayer. "Een blijvende online verbinding is nodig voor singleplayer en co-op", schrijft de uitgever. Uit dezelfde pagina blijkt ook dat spelers een Bethesda.net-account moeten hebben om het spel te spelen. Een abonnement op Xbox Live Gold is niet vereist.

Redfall speelt zich af in een gelijknamig dorp op een eiland, dat is bezet door vampiers die de zon blokkeren. In de game kiezen spelers een personage om samen met anderen spelers of alleen de wezens uit te schakelen. De game wordt zoals gezegd ontwikkeld door Arkane, de makers van games als Dishonored, Prey en Deathloop.

Redfall verschijnt op 2 mei op Xbox Series X en S en pc. De game is op dag één speelbaar via PC Game Pass en Xbox Game Pass.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vervelend voor de mensen die geen internet hebben maar wel een honderden euros kostende console of duizenden euros kostende pc... Want dat zijn er enorm veel natuurlijk.

0

@Riyakuya Ja want het probleem ligt ook echt bij onze eigen internetverbinding...

0

Aanbevolen voor jou