Het gezicht van Ghost uit de Modern Warfare-reeks is onthuld

Het gezicht van Ghost uit de Modern Warfare-reeks is onthuld

Het gezicht van het personage Ghost uit de Modern Warfare-games is onthuld - al is dit niet via een officiële weg gebeurd.

Simon 'Ghost' Riley kwam voor het eerst voor in het in 2009 verschenen Call of Duty: Modern Warfare 2, en speelt sindsdien in diverse games uit de shooterfranchise een rol, waaronder het pas uitkomen Modern Warfare 2. Het personage heeft altijd een masker met een doodshoofd op, dus zijn gezicht is nooit in een game getoond.

Daar is nu echter verandering ingekomen, want Redditor Crafty-Astronomer905 heeft via data uit de nieuwste Call of Duty-game het gezicht van het personage gevonden. Dat gezicht lijkt erg op acteur Samuel Roukin, die zowel de stem als de motion capture van het personage heeft geleverd.

Logischerwijs is het niet de bedoeling dat spelers dit gezicht zien, dus dit is niet het officiële gezicht van Ghost - Activision kan in de toekomst altijd nog bepalen een ander uiterlijk te tonen voor een eventuele officiële onthulling.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vind het uiterlijk helemaal niet passen bij de personage Ghost. Maar aan de andere kant zien leden van elite eenheden er soms heel normaal uit. Je zou nooit geloven dat zo een persoon deel uitmaakt van bijvoorbeeld het arrestatieteam.

0
test

@Rachid.H Wordt ingesproken door Samuel Roukin en daar is het uiterlijk duidelijk op gebaseerd. Of het past is een ander verhaal :P

0
test

Geen wonder dat hij een masker op heeft xD

0
test

@RedBiohazzerd LOL, ik wilde exact hetzelfde zeggen maar je was me voor :D

0

Aanbevolen voor jou