Daarmee bestaan de PU al ruim twintig jaar. De redactie van het blad blikt in dit extra dikke nummer terug op de hoogte- en dieptepunten uit het bestaan van het grootste (en oudste) gamesmagazine van de Benelux.

Blikvanger daarbij is een special waarin de redactie samen met de bezoekers van PU.nl hun mooiste gamemomenten ooit hebben beschreven. Onder de kop ‘250 redenen waarom wij gamers zijn’ worden op veertig pagina’s de meest memorabele momenten uit vele tientallen games beschreven en geïllustreerd.

Daarnaast zit er een dubbelposter van Call of Duty: Advanced Warfare en Destiny bijgesloten en kunnen de lezers meedoen aan een prijsvraag waarmee 250 games en goodies te winnen zijn. Ook is het jubileumnummer met 108 pagina’s een stuk dikker dan normaal.

Lid worden van Power Unlimited is deze maand eveneens extra aantrekkelijk gemaakt. Iedereen die een jaarabonnement neemt op PU kan kiezen uit twee aanbiedingen: of Alien: Isolation, of Call of Duty: Advanced Warfare gratis bij een jaarabonnement. Op PU.nl/abonneren zijn meer details te lezen.