Heruitgave LittleBigPlanet bevat bèta ModNation Racers | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

LittleBigPlanet's GOTY-editie bestaat uit het originele spel, aangevuld met een aantal door spelers gecreëerde levels die speciaal voor deze uitgave gemaakt zijn. Ook bevat de GOTY-editie zeven pakketten die eerder als downloadbare content aangeboden werden. Dit alles, plus de uitnodiging voor de bèta van ModNation Racers, komt voor een adviesprijs van €59,99 in de winkel te liggen eind dit jaar.

Speel, Creëer, Deel

ModNation Racers is de tweede game van Sony die leunt op het principedat spelers zelf hun eigen game creëren. In tegenstelling totLittleBigPlanet staat in ModNation Racers niet platformen, maarracen centraal en bouw je zelf je eigen parkoersen. Deze kunnen vervolgens met andere gebruikers online gedeeld worden. De game komt in 2010 uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou