Heroes of Telara heet nu Rift: Planes of Telara | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De wereld van Telara wordt geteisterd door invasies en twee facties genaamd de Guardians en de Defiants willen de wereld redden. De werkwijze van de facties verschillen nogal van elkaar, waardoor ze gezien kunnen worden als elkaars rivalen. In Rift: Planes of Telara draait het om de 'Rifts', die wanneer ze aangeraakt worden als portaal dienen naar een andere wereld.

De speler kan in de verschillende werelden nieuwe personages ontmoeten en unieke gebeurteni en meemaken. Alle werelden hebben een bepaald thema, zoals water en vuur. Ontwikkelaar Trion geeft aan dat de Rifts de game dynamischer maken en "duizenden onverwachte gebeurteni en" creëren.

Honderden combinaties

Spelers kunnen in Planes of Telara een keuze maken uit verschillende ra en. Zo zijn er tot dusver drie ra en aangekondigd, namelijk de Bahmi, de High Elves en de Mathosian. Het kla esysteem zorgt ervoor dat er honderden verschillende combinaties mogelijk zijn bij het creëren van een personage. Ook dient men een keuze te maken tu en een alliantie met de goede Guardians en de roekeloze Defiants. Player-versus-player-gevechten zullen eveneens aanwezig zijn.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou