"Heavenly Sword kwam vrij vroeg in de levenscyclus van de PlayStation 3 uit en we hebben denk ik anderhalf miljoen exemplaren van de game verkocht tot nu toe. Dat is nog steeds niet genoeg voor een onafhankelijke studio om de kosten eruit te halen", zegt Antoniades. Hij geeft aan dat hoewel de uitgevers in zulke gevallen in ieder geval geen verlies maken, de ontwikkelaars dat vaak wel doen.

De studio heeft nu de game Enslaved in ontwikkeling voor zowel de PlayStation 3 als de Xbox 360. Dit besluit werd genomen om de verhoogde kans op goede verkoopcijfers van de game. "Als meer dan de helft van de markt een Xbox 360 heeft, waarom zouden we onszelf dan limiteren tot het uitbrengen van de game op slechts één platform?", aldus Antoniades.

Heavenly Sword

Heavenly Sword kwam in 2007 exclusief uit voor de PlayStation 3. De game vertelt het verhaal van Nariko, die wraak wil nemen op een koning en zijn leger dat haar land is binnengevallen. Soms zal de speler terechtkomen in een een-op-een-gevecht en soms zijn er tientallen tegenstanders die vernietigd moeten worden. Daartoe kan gewisseld worden tussen verschillende speelstijlen.