Hearthstone-uitbreiding The Grand Tournament komt in augustus | Gamer.nl

Hearthstone-uitbreiding The Grand Tournament komt in augustus | Gamer.nl

De tweede uitbreiding voor het digitale kaartspel Hearthstone: Heroes of Warcraft verschijnt in augustus. The Grand Tournament bevat 132 nieuwe kaarten en een nieuw bord.

Onder de nieuwe kaarten vallen nieuwe spreuken, kampioenen en wapens. Ook krijgen de kaarten weer een nieuwe illustratie op de achterkant. Verder wordt er een nieuwe keyword toegevoegd genaamd Inspire. Minions met dit keyword krijgen elke keer een speciale kracht wanneer Hero Power gebruikt wordt. Tevens is het mogelijk om in Arena zowel normale, Goblins vs Gnomes en The Grand Tournament-pakjes te bemachtigen.

Wanneer de uitbreiding in augustus precies verschijnt, is niet bekend, maar card packs voor de uitbreiding kunnen vanaf volgende week alvast gekocht worden. Een pakket van vijftig card packs kan nu al voor omgerekend 46 euro gekocht worden. De packs kunnen pas worden gebruikt wanneer de uitbreiding beschikbaar is. The Grand Tournament komt op alle platformen waar Hearthstone voor uit is, namelijk pc, Mac, iOS en Android.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou