Harry Potter-game Hogwarts Legacy komt na Fantastic Beasts 3 uit

Harry Potter-game Hogwarts Legacy komt na Fantastic Beasts 3 uit

De Harry Potter-game Hogwarts Legacy komt pas ergens na de release van de film Fantastic Beasts 3 uit.

Dat blijkt uit een Toy World Magazine-interview met Rachel Wakley, die verantwoordelijk is voor consumentenproducten bij Warner Bros, zo heeft men op Reddit gespot. Zij meldt dat er twee grote Harry Potter-releases op stapel staan in 2022: een film en een game. Vervolgens noemt ze de film en de game bij naam.

Het was al bekend dat Fantastic Beasts 3 en Hogwarts Legacy in 2022 uitkomen, maar een releasedatum voor laatstgenoemde is er nog niet. De derde Fantastic Beasts-film, die de subtitel The Secrets of Dumbledore draagt, komt op 15 april in de bioscoop te draaien, dus Hogwarts Legacy moet ergens daarna in 2022 uitkomen. Dat is nog steeds een erg ruimte periode, maar fans weten nu in ieder geval dat ze voor 15 april de game niet hoeven te verwachten.

Harry Potter: Hogwarts Legacy verschijnt voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. Eerder dit jaar vertrok producent Troy Leavitt. Hij kwam onder vuur te liggen nadat bekend werd dat hij diverse YouTube-filmpjes had opgenomen waarin hij GamerGate verdedigde en kritiek uitte op Anita Sarkeesian's Feminist Frequency-series. Ook maakte hij een video waarin hij de #MeToo-beweging als "morele paniek" bestempelde. 

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Kijk heel erg uit naar deze game, ergens een beetje bang dat mijn hoge verwachtingen niet waargemaakt gaan worden.

0

Oh wacht, zie ik het goed dat ie niet op xbox one uit komt? Maar wel op ps4? hoopte eigenlijk dat ie current gen exclusief zou worden

0
test

@Improv Ook op Xbox One, foutje in het artikel

0

Aanbevolen voor jou