Hoeveel de daling per platform bedraagt, is niet bekend. Sony rapporteerde voorheen één getal voor de PS3 en PS2 en vermeldt ook enkel de gezamenlijke verkopen van de PSP en PlayStation Vita. Van de PS3 is wel bekend dat er afgelopen kwartaal in totaal 1,1 miljoen exemplaren zijn verkocht. De Xbox 360 verkocht in diezelfde periode 1 miljoen exemplaren, de Wii U 160.000.

In het eerste kwartaal van fiscaal 2012 verkochten de PS3 en PS2 samen nog 2,8 miljoen exemplaren. De PS2 wordt echter niet meer meegenomen in de huidige fiscale cijfers; het apparaat is begin dit jaar uit productie genomen. Van de PSP en PS Vita werden de afgelopen drie maanden in totaal 0,6 miljoen exemplaren verkocht, vergeleken met 1,4 miljoen dezelfde periode het jaar daarvoor. De daling wordt door Sony toegeschreven aan de mindere verkoopcijfers van PSP, maar het is niet bekend of de Vita-verkoop is gestegen. 

PS4

Over het gehele kwartaal incasseerde Sony's game-afdeling een negatief bedrijfsresultaat van 112,29 miljoen euro. In dezelfde periode het jaar daarvoor bedroeg het operationele verlies 26,74 miljoen euro. Sony wijt dit grotere verlies deels aan hogere onderzoekskosten in verband met de ontwikkeling van de PlayStation 4.