Hangar 13 sluit nieuwe Mafia-game niet uit

Hangar 13 sluit nieuwe Mafia-game niet uit

Hangar 13, de ontwikkelaar van Mafia 3 en het aankomende Mafia: Definitive Edition, sluit een nieuw deel in de reeks niet uit.

Dat meldt de studio in een interview met SegmentNext. "We hopen dat fans genieten van Definitive Edition. Als de game goed verkoopt, kunnen we onze energie mogelijk richten op een nieuw deel. Ik weet dat ons team het geweldig zou vinden om een nog Mafia-game te ontwikkelen als we de kans krijgen."

Voorlopig zit een nieuwe Mafia door Hangar 13 er in ieder geval niet in - eerder dit jaar werd al bekendgemaakt dat de studio aan een nieuwe IP werkt. Dat wordt in het recente interview ook weer benadrukt: "We werken intussen aan een ander project. Ik kan je er nog niets over vertellen, maar logischerwijs zijn we er enthousiast over."

Mafia: Definitive Edition komt op 25 september voor Steam, Epic Games Store, PlayStation 4 en Xbox One uit. Het is,in tegenstelling tot de recent uitgebrachte Mafia 2: Definitive Edition en Mafia 3: Definitive Edition, een volledige remake. Hangar 13 heeft de game opnieuw gebouwd in de engine van Mafia 3, maar de game volgt dezelfde plotlijnen als het origineel. Verder is de game uitgebreid met nieuwe dialogen, gameplaysecties en uitgebreidere achtergrondverhalen van personages.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Als het net zo'n game gaat worden als Mafia 3 dan hoeven ze hem van mij niet eens te gaan maken.

0
test

@GameOwner Ik begrijp de haat naar III echt niet. Heb 'em meerdere keren met veel plezier uitgespeeld!

0

@archangel1110 Het is denk ik ook persoonlijke smaak ondanks ik een groot gedeelte mafia fanboys gal heb zien spugen op deel 3, ik heb 3 geprobeerd te spelen maar het werd al snel saai en het leek alsof missies zich herhaalden. Daarnaast hadden deel 1 en 2 voor mij echt een mafia vibe, dit mis ik compleet bij 3, dit ook aangezien kleine details dat 1 en 2 uniek en geweldig maakten volkomen waren verdwenen bij 3. Maar goed om te horen dat jij er plezier aan hebt gehad. We zullen zien wat een toekomstig deel 4 gaat brengen maar mijn gevoel is dat het in de voetstappen van deel 3 gaat treden en dan hoeft het van mij persoonlijk niet.

0

Deeltje 3 viel toch tegen. Fantastische soundtrack, maar de gameplay was dertien in een dozijn.

0

Aanbevolen voor jou