Nieuws
GoldenEye

Handelsmerk voor GoldenEye 007 is vernieuwd

Waar blijft die heruitgave nou?

Geschreven door Michel Musters op
Het handelsmerk voor de game GoldenEye 007 is onlangs vernieuwd.

Daar is VGC achter gekomen. Het handelsmerk voor de game werd deze week vernieuwd. Hoewel dat op zichzelf niet per se iets hoeft te betekenen - handelsmerken worden vaak vernieuwd om er voor te zorgen dat bedrijven hun IP's kunnen beschermen, ook al is men niet van plan er iets mee te doen - is dit wel een zoveelste mogelijke hint naar een heruitgave van de shooter.

Zo lekten er afgelopen januari al Achievements voor een mogelijke Xbox-versie van GoldenEye 007 uit. In het verleden was er een Xbox 360-versie van de shooter in de maak, maar die werd uiteindelijk geannuleerd vanwege problemen met de rechten rondom de game. Fans en sites speculeren al geruime tijd dat een heruitgave, remaster of remake van de Rare-shooter wellicht naar Xbox-consoles en Switch komt, maar vooralsnog is niets bevestigd.

Overigens werd in 2020 al aangekondigd dat Hitman-studio IO Interactive aan een nieuwe James Bond-game werkt. De game moet de oorsprong van de geheim agent in beeld brengen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Apex Legends Mobile wordt deze zomer wereldwijd speelbaar Live-action Resident Evil-serie staat vanaf 14 juli op Netflix
0

Reacties op: Handelsmerk voor GoldenEye 007 is vernieuwd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.