Handelsmerk van Rockstars Agent hernieuwd | Gamer.nl

Handelsmerk van Rockstars Agent hernieuwd | Gamer.nl

Take-Two Interactive, eigenaar van ontwikkelaar Rockstar, heeft het handelsmerk van Agent vernieuwd. De game werd negen jaar geleden door Rockstar aangekondigd als exclusieve titel voor PlayStation 3.

Op de site van de USPTO, dat verantwoordelijk is voor het octrooi- en merkensysteem van de Verenigde Staten, is te zien dat het handelsmerk op 1 juni is vernieuwd.

Het is onbekend of dit betekent dat Agent nog steeds in ontwikkeling is. Het komt vaker voor dat uitgevers ongebruikte handelsmerken vernieuwen, om te voorkomen dat andere bedrijven ermee vandoor gaan. Bovendien is het niet de eerste keer dat Take-Two het Agent-handelsmerk vernieuwt. De uitgever heeft in de afgelopen jaren het handelsmerk meerdere keren hernieuwd.

Agent werd in 2007 aangekondigd en speelt zich vermoedelijk af in de jaren '70 tijdens de Koude Oorlog. Spelers komen terecht in de paranoïde wereld van spionage, contraspionage en politieke afrekeningen. Vorig jaar doken er enkele gelekte beelden van de game op. Verder is er niets over de game bekend.

Agent
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou