Halo Infinite’s december-update voegt custom games-browser toe

Halo Infinite’s december-update voegt custom games-browser toe

Ontwikkelaar 343 Industries heeft de december-update voor Halo Infinite gelanceerd. De update voegt naast de gebruikelijke bugfixes ook een custom games-browser, een nieuwe map toe en maakt alle Armor Cores beschikbaar voor alle spelers.

Dat maakt 343 Industries bekend in een blogpost. The custom games-browser stond eerst gepland voor seizoen 3 van Halo Infinite, maar de eerste versie is nu al beschikbaar. In de browser kunnen spelers gezamenlijk spelen op Forge-maps en hun eigen spelregels instellen. De nieuwe map heet Empyrean en is een remake van The Pit uit Halo 3 gemaakt in Forge.

Ook zijn alle Armor Cores nu beschikbaar gemaakt voor spelers. Eerst was een aantal Armor Cores, zoals de Mark VB-core van Halo Reach, vergrendeld achter de battle pass of tijdelijke evenementen. 343 Industries laat weten dit gedaan te hebben om alle vormen van armor-aanpassingen open te houden voor alle spelers.

Eerder deze week kondigde multiplayer-director Tom French aan dat hij na meer dan elf jaar weggaat bij 343 Industries. French is niet de eerste hooggeplaatste persoon die de Halo-ontwikkelaar verlaat, zo vertrok eerder dit jaar oprichter Bonnie Ross.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Fiksen ze hiermee ook dat je in coop niet van equipment kunt wisselen? Zwaar irritant is dat! Ook al meerdere keren gehad dat bepaalde secties niet toegankelijk zijn, omdat er iets niet getriggerd wordt. Soms helpt het om de save opnieuw te laden, maar zijn ook al een keer helemaal opnieuw begonnen aan een level. Ze hebben natuurlijk ook totaal niet voldoende tijd gehad om dit soort dingen op te lossen.

0

@Tinus Tussengas-1 equipment wisselen? Hoe bedoel je. Je hebt geen gear toch in die game, buiten pickups

0

@Improv ik bedoel de Grappleshot, Drop Wall, Thruster, etc. Het gebeurt te vaak dat ik die niet kan wisselen. Zowel ik als mijn coop partner niet. Dood gaan lost het probleem vaak pas op.

0
test

@Tinus Tussengas-1 ik had in mijn co op run dat we bleven vast hangen in een grav lift en het hele level op Legendary opnieuw moesten doen.

0

@Deadspacer ik heb ook meerdere momenten gehad. Ben je net voorbij een klote stuk, kun je niet meer verder. Meestal werd het probleem opgelost door een save te laden, maar een keer moest het level helemaal opnieuw.

0
test

De Halo 3 remakes van The Pit en Narrows zien er wel heel tof uit. Wordt ik aardig nostalgisch van.

0
test

@xeros er is ook nog altijd de Master Chief Collection voor wanneer je oude maps wilt spelen. Zitten meestal genoeg spelers op online.

0

Aanbevolen voor jou