'Halo Infinite uitgesteld wegens outsourcing'

'Halo Infinite uitgesteld wegens outsourcing'

Volgens de website href="https://www.thurrott.com/games/239188/a-closer-look-at-halo-infinites-turbulent-journey#" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Thurott </a>is Halo Infinite uitgesteld wegens onder andere het outsourcen van delen van de game.

Hoewel outsourcing gebruikelijk is bij grote games, zegt een ingewijde dat er meer werd uitbesteed dan bij andere studio's. Dat zou hebben geleid tot samenwerkingsproblemen tussen verschillende ontwikkelaars. Dat zou ook de reden zijn waarom Tim Longo, voormalig creative director van de game, ontwikkelaar 343 Industries verliet in 2019.

Daarnaast zou de televisieserie van Halo op Showtime een probleem zijn voor het ontwikkelteam. 343 is betrokken bij de ontwikkeling van de serie, wat ten koste zou gaan van de ontwikkeltijd van Halo Infinite.

Tot slot zegt Thurott dat sommige werknemers recent klaagden over de samenwerking tussen het ontwikkel- en marketingteam. Zo zou er door ontwikkelaars gevraagd zijn om uitstel van bepaalde onthullingen, maar zou het marketingteam dat hebben genegeerd.

Halo Infinite stond gepland als lanceergame voor de Xbox Series X, maar werd recent uitgesteld naar 2021.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ja maar vorige week was het nog corona?

0

@ali3n8tor het word er niet beter op nee had er al weinig vertrouwen in maar alles wat naar buiten komt is slecht nieuws.

0
test

Dan heb je zo'n gigantisch budget, waarom zou je dan in hemelsnaam moeten outsourcen? En wat is dit nou weer voor onzin? "Daarnaast zou de televisieserie van Halo op Showtime een probleem zijn voor het ontwikkelteam. 343 is betrokken bij de ontwikkeling van de serie, wat ten koste zou gaan van de ontwikkeltijd van Halo Infinite." Tuurlijk dit zijn weer allemaal geruchten, maar waar rook is is vuur. Als dit allemaal klopt is het wel echt een bende bij 343. Hiermee wordt de series X en alle andere zaken die microsoft doet om het merk xbox op te krikken echt te kort gedaan. Absoluut gemiste kans. Daarom is het het eens te meer een goede zaak dat de game is uitgesteld om de boel even goed recht te trekken.

0
test

@wazp helemaal mee eens en dit had Phil Spencer al moeten zien en moeten weten en halo moeten uitstellen ver van te voren. Dit moet een bedrijf als micro toch gewoon zien als Nintendo metroid prime 4 uitstel en vervolgens naar andere studio doet weet je die game was niet goed. Dit had xbox misschien ook gewoon doen. Heb meer vertrouwen in gears ontwikkel team dan 343.

0
test

@wazp Outsourcen wordt gedaan omdat het gewoon heel veel tijd kost om zo'n groot spel te maken en je zelf maar een beperkt team hebt. Dit outsourcen zal denk ik voornamelijk zitten in modelling en nasynchronisatie/vertaling.

0
test

@wazp Outsourcen wordt door letterlijk elke grote studio gedaan, bij The Last of Us Part II waren het zelfs iets van 13 studio's.

0

Aanbevolen voor jou