Halo Infinite lanceert zonder co-op of Forge

Halo Infinite lanceert zonder co-op of Forge

Op lancering kan Halo Infinite niet coöperatief gespeeld worden. Ook Forge is dan niet toegankelijk.

Dat heeft 343 Industries laten weten in een nieuwe update rondom de aankomende shooter. De video waarin de update wordt gegeven is hieronder te zien. 

De optie om de game in co-op te spelen komt ongeveer drie maanden na lancering beschikbaar, terwijl Forge - waarmee spelers hun eigen spelregels in mapindeling kunnen bepalen - ongeveer een halfjaar op zich laat wachten.

"We willen ons echt richten op een kwalitatief hoogstaande ervaring op lancering en hebben daarom de moeilijke keuze gemaakt om campaign co-op niet onderdeel van de lancering te maken. Ook hebben we het moeilijke besluit gemaakt om Forge uit te stellen."

343 Industries vervolgt: "Onze belangrijkste prioriteit is zorgen dat alles wat uitkomt, onze hoge lat qua kwaliteit behaalt op alle platforms. Campaign co-op en Forge waren gewoonweg nog niet zover. We willen als studio geen onderdelen uitbrengen die nog niet klaar zijn."

Vooral de keuze om geen co-op in de game op lancering te hebben, kan op controverse rekenen bij fans. Halo-spelers zijn gewend om de campagnes van de game met een medespeler te doorlopen.

Halo Infinite had eigenlijk eind vorig jaar met de lancering van de Xbox Series X en S uit moeten komen, maar werd toen uitgesteld naar dit jaar. Voor zover bekend komt de game nu ergens eind dit jaar naar pc, Xbox Series X en S, Xbox One en Game Pass. De multiplayer wordt free-to-play.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik maak me nog steeds een beetje zorgen om deze game. Ik hoop van harte dat dit een fantastische game wordt, maar een jaar (terecht) uitstel, geen echte releasedatum, geen nieuwe gameplay beelden van de single player en het uitstellen van co-op en forge baart me zorgen. Hopelijk zijn mijn zorgen onterecht en gaan we toffe dingen zien tijdens Gamescom.

0

Geen Coop? Nou daar gaan mijn plannen om deze game met mijn zoon samen uit te spelen. Wat een ontzettende aanfluiting!

0

@MikkelR1 je kunt hem drie maanden later kopen. Dan zou het er in moeten zitten.

0

@Tinus Tussengas-1 3 maand wachten op iets wat er gewoon in had moeten zitten vanaf dag 1.. ik denk dat ik hem de campaign maar over sla, hier werk ik niet aan mee.

0

Aanbevolen voor jou