Halo Infinite-campagne komt mogelijk op 8 december uit

Halo Infinite-campagne komt mogelijk op 8 december uit

De campagne van Halo Infinite verschijnt mogelijk op 8 december, zo blijkt uit gelekte informatie.

Volgens Twitter-gebruiker Alumia_Italia werd er op de gamepagina van Halo Infinite op de Microsoft Store kort gemeld dat het spel op 8 december uit zou komen. Hierbij wordt specifiek de campagne benoemd. De co-op-modus en Forge verschijnen immers pas na release, zo heeft ontwikkelaar 343 Industries eerder aangekondigd, en de multiplayer komt als free-to-play-game uit.

Inmiddels is de releasedatum in de winkel weer aangepast naar 31 december 2021, maar de Twitter-gebruiker deelde wel een screenshot van de kortstondige vermelding.

Officieel is het nog niet bekend wanneer Halo Infinite uitkomt, behalve dat dit ergens dit jaar moet gebeuren. Tijdens Microsofts Xbox Gamescom-presentatie gisteravond werd geen woord over de game gerept, maar fans hopen vanavond tijdens de Gamescom Opening Night Live-show meer beelden te zien en de releasedatum te horen. Die livestream begint om 20:00 uur Nederlandse tijd. Een half uur daarvoor begint de pre-show.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoop toch nog ergens de maand er voor maar dan komt horizon uit, dus zal wel waar kunnen zijn.

0
test

Wat Hulst ook al zegt ik hoop dat het in november komt maar ms heeft inmiddels al duidelijk gemaakt alles op Forza te zetten die er overigens ook echt geweldig uit ziet !

0
test

@RIOdeMIO denk zelf dat ze nog steeds halo 20 jaar aanhouden om de game uit te brengen. Maar zag een podcast en daar vermoeden ze dat we op gamescon opening night het gaan zien, ze verwachten meer kijkers bij die show. Als ik goed heb is dat vanavond dus wie weet.

0

Aanbevolen voor jou