Halo: Combat Evolved Anniversary nu beschikbaar op pc

Halo: Combat Evolved Anniversary nu beschikbaar op pc

Gisteravond is Halo: Combat Evolved Anniversary voor pc verschenen.

De game is onderdeel van de pc-versie van Halo: The Master Chief Collection. Vorig jaar kwam Halo: Reach al beschikbaar voor de pc-versie. Het is de bedoeling dat uiteindelijk alle Halo-games uitkomen. Mensen die The Master Chief Collection in zijn geheel hebben aangeschaft, kunnen Combat Evolved gratis downloaden. De games zijn beschikbaar op Steam en de Microsoft Store.

Gisteren verscheen er al een teaser van Halo: Combat Evolved voor pc, waardoor gamers al verwachtten dat de game binnenkort naar pc zou komen. Niemand had echter verwacht dat dit zo snel zou gebeuren.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

I need a weapon. Aan het downloaden😀

0

Het is de bedoeling dat alle halo games uitkomen, ook halo 5 voor de pc? Dat is de enige die ik nog niet gespeeld heb want er zat geen coop in. Zover ik weet ziet die niet in deze collectie maar wellicht dat ze het erbij hebben geplaatst

0
test

@Shinjite Zit voorlopig nog niet in de collectie, maar je weet het nooit. Heeft ook 3 jaar geduurd voordat ze reach er aan toevoegden. En ODST werd na een jaar toegevoegd. Maar voorlopig doen ze er 2 maanden over per game om deze aan de pc versie toe te voegen, dus op dit tempo gaat het nog 8 maanden duren voor dat halo 2,3,4 en ODST zijn toegevoegd. P.s. net even Halo CE zitten spelen en is weer enorm vet! Enige wat ik jammer vind aan de grafische enhancements is dat je geen zichtbare indicatie hebt dat je bijna dood bent. (Alleen een geluidje als je schild weg is). Is ff wennen.

0
test

@Shinjite In Halo 5 zit zelfs 4-player coop (online). Maar mogelijk mis je split-screen coop?

0

Aanbevolen voor jou