Halo 2 zorgt voor limiet 100 vrienden op Xbox Live | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Halo 2 is voor de originele Xbox ontwikkeld en die console laat een maximum van honderd vrienden toe. De populariteit van de game duurt echter nog altijd voort via Xbox Live op de Xbox 360, en daarom kan Microsoft niet meer vrienden toelaten zonder de support voor Halo 2 stop te zetten.

Volgens de anonieme bron is het voor Microsoft geen probleem om meer dan honderd vrienden op Xbox Live toe te laten. Het is geen technisch obstakel voor het bedrijf, maar het zou betekenen dat men de online-modus van Halo 2 moet stopzetten. Halo 2 is echter nog steeds één van de meest populaire games op Xbox Live.

Volgens G4 zal Microsoft de reacties op dit nieuws op verscheidene websites volgen om te besli en wat de volgende stap is.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou