H1Z1 passeert 10 miljoen spelers | Gamer.nl

H1Z1 passeert 10 miljoen spelers | Gamer.nl

Volgens href="http://steamspy.com/app/433850" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Steamspy</a> heeft H1Z1 momenteel 10 miljoen spelers op pc.

Een paar weken terug is de game free-to-play geworden. Voorheen koste de game 20 euro. Na de aankondiging dat het spel gratis werd heeft de ontwikkelaar in een post op Steam gezegd dat spelers hun geld terug kunnen krijgen.

Andere statistieken tonen aan dat in de afgelopen twee weken zo'n 2 miljoen spelers het spel hebben opgestart. Momenteel is er een record van 27.611 gelijktijdige spelers.

De hoogte van het aantal spelers is waarschijnlijk te verklaring door een combinatie van het feit dat het gratis is en dat H1Z1 net een nieuwe modus heeft geïntroduceerd, genaamd Auto Royale. Deze modus is vergelijkbaar met andere games in het battle royale-genre, maar dan in een auto. In de modus zit men met meerdere spelers in een voertuig en is het niet mogelijk om hier uit te stappen.

H1Z1 werd in januari 2015 uitgebracht via Early Acce . Eerder werd ook aangekondigd dat de game ook naar PS4 en Xbox One ging komen, maar een releasedatum is niet bekend.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou