Nieuws
Horizon Zero Dawn

Guerrilla Games plaatst vacature voor multiplayer-game

En actrice hint naar Horizon Zero Dawn 2

Geschreven door Jacco Peek op
Op Twitter heeft Guerrilla-medewerker Simon Larouche een vacature geplaatst voor een onaangekondigde game. Het bericht suggereert dat het om een multiplayer game gaat. Tevens sprak actrice Janina Gavanker over een vervolg op Horizon Zero Dawn.

Larouche was voor zijn werkzaamheden bij Horizon Zero Dawn- en Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games regisseur van Rainbow Six: Siege. Nu is hij regisseur van een onbekende game, die zich waarschijnlijk richt op multiplayer gameplay.

De positie vereist een onder andere kennis van Java, kennis van web-gerelateerde technologieën, kennis van C++ en een interesse in online games. Ook wordt beschreven dat matchmaking, toernooien, clans en leaderboards onderdeel uitmaken van de werkzaamheden.

Horizon Zero Dawn 2

Het is onduidelijk of de vacature van toepassing is op een nieuwe game of een vervolg op Horizon Zero Dawn. Wel is bekend dat Guerrilla de studio naar 400 man wil uitbreiden om meer games te produceren. Hermen Hulst, medeoprichter van de studio, zei toen dat hij eens per twee tot drie jaar een nieuwe game wil uitbrengen. Dit zijn zowel nieuwe IP's als vervolgen op bestaande games. Een nieuwe Killzone-titel is dus ook niet uitgesloten.

Een vervolg op Horizon is nog niet officieel aangekondigd, maar actrice Janina Gavanker hintte er wel naar op de Star Wars Celebration dit weekend. De actrice zei op Twitch "wacht maar tot je het vervolg ziet" en "ik ken wat geheimen" tegen een enthousiaste cosplayer. De Twitch-clip hiervan is inmiddels verwijderd.

Horizon Zero Dawn

Dit artikel delen:

Lees meer

Crowdfunding-campagne voor Bloodborne-bordspel start deze maand Vr Vrijdag: Winkelnijd
1

Reacties op: Guerrilla Games plaatst vacature voor multiplayer-game

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Wiepie

    • 12 april 2019 11:42
    Kom maar snel op met Horizon 2. Erg genoten van de eerste. Hoop wel dat je nu wat meer de rust krijgt om te genieten van de wereld. Als je nu van punt A naar B gaat beland je als je niet heel stealth te werk gaat eigenlijk altijd in een gevecht, die overigens wel gewoon heel leuk zijn, maar wat meer ruimte om rond te lopen en de wereld echt in me op te nemen zou ik erg waarderen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.