Nieuws
Gucci

Gucci gaat esporters trainen met Gucci Gaming Academy

Met een focus op mentale en fysieke gezondheid

Geschreven door Michel Musters op
Modebedrijf Gucci heeft een samenwerking met esportsorganisator Faceit aangekondigd: met Gucci Gaming Academy gaat men esporters trainen.

Volgens het kledingmerk en de organisatie is Gucci Gaming Academy een ontwikkelingsprogramma waarmee mensen hun skills kunnen bijschaven via uitgebreide coachsessies en teamworkactiviteiten.

Daarbij is een van de kernpunten waar men bij Gucci Gaming Acacemy op gaat letten de mentale en fysieke problemen die spelers in deze sector ervaren door de toenemende druk. Daarvoor is ook een samenwerking met de World Health Organisation (WHO) ontstaan, om manieren te vinden zodat spelers gezond en veilig kunnen blijven gamen.

De Gucci Gaming Academy begint met vier Counter-Strike: Global Offensive-spelers die al meedoe in de Faceit Pro League, maar het is de bedoeling dat uiteindelijk meer mensen onderdeel ervan uitmaken. Kandidaten worden geselecteerd op basis van hun in-game skills en persoonlijke waardes. Men kan een jaar lang lid blijven van de Academy, of tot men onderdeel is van een team.

Dit artikel delen:

Lees meer

Scream-actrice Neve Campbell speelt in Twisted Metal-televisieserie Eerste PSOne- en PSP-games op Aziatische PlayStation Store verschenen
0

Reacties op: Gucci gaat esporters trainen met Gucci Gaming Academy

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.