Gucci gaat esporters trainen met Gucci Gaming Academy

Gucci gaat esporters trainen met Gucci Gaming Academy

Modebedrijf Gucci heeft een samenwerking met esportsorganisator Faceit aangekondigd: met Gucci Gaming Academy gaat men esporters trainen.

Volgens het kledingmerk en de organisatie is Gucci Gaming Academy een ontwikkelingsprogramma waarmee mensen hun skills kunnen bijschaven via uitgebreide coachsessies en teamworkactiviteiten.

Daarbij is een van de kernpunten waar men bij Gucci Gaming Acacemy op gaat letten de mentale en fysieke problemen die spelers in deze sector ervaren door de toenemende druk. Daarvoor is ook een samenwerking met de World Health Organisation (WHO) ontstaan, om manieren te vinden zodat spelers gezond en veilig kunnen blijven gamen.

De Gucci Gaming Academy begint met vier Counter-Strike: Global Offensive-spelers die al meedoe in de Faceit Pro League, maar het is de bedoeling dat uiteindelijk meer mensen onderdeel ervan uitmaken. Kandidaten worden geselecteerd op basis van hun in-game skills en persoonlijke waardes. Men kan een jaar lang lid blijven van de Academy, of tot men onderdeel is van een team.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou