GTA Online-update voegt ray tracing toe op PS5 en Xbox Series X

GTA Online-update voegt ray tracing toe op PS5 en Xbox Series X

Een aankomende update voor GTA Online voegt onder andere ray tracing toe aan de PlayStation 5- en Xbox Series X-versies van de online game.

Dat heeft Rockstar aangekondigd. De ray tracing-reflecties zullen te zien zijn op allerlei oppervlakten in de game, maar zijn wel alleen zichtbaar wanneer de Fidelity-modus wordt geselecteerd.

Verder moet de update er op alle systemen voor zorgen dat iedereen de klassieke Declasse Tahoma Coupe kan kopen. Dit om te vieren dat spelers met z'n alleen vier biljoen GTA-dollars bij elkaar hebben gesprokkeld tijdens de recente Heists Challenge.

Verder moet de update allerlei verbeteringen doorvoeren die zijn geïnspireerd door suggesties van spelers. Zo kunnen Agatha's Casino Story-missies ook alleen gespeeld worden en worden voertuigen sneller in garages afgeleverd. Verdere details zijn op de Rockstar-website te lezen.

Het is nog niet bekend wanneer in december de update precies verschijnt.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Was dat niet al in GTA: Online of ben ik door de war met de Singleplayer?

0
test

@MiquelGallardo Het betreft een uitgebreidere implementatie van Ray Tracing.. Beetje jammer dat dit alleen in de Fidelity-modus komt, want volgens mij speelt echt iedereen dit op Performance (RT) modus ivm de fps.. . Ik kan echt niet terug naar de 30 fps..

0
test

PC krijgt geen raytracing?

0

Aanbevolen voor jou