Het mocht niet baten maar Cavedog is niet meer. Ondanks vergeefse pogingen om de kosten omlaag te krijgen (zoals de annulering van Amen: The Awakening), zijn de deuren nog toch uiteindelijk gesloten door het moederbedrijf GT-Interactive.

Onlangs hoorden we nog over een eventuele Monkey Island 5, die door Ron Gilbert (eigenaar van Cavedog) gemaakt zou moeten worden. Maar dat vooruitzicht is dus nu helemaal van de baan.

Het is nog steeds onduidelijk wat er met Total Annihilation 2 gaat gebeuren, maar de ontwikkeling wordt op dit moment door SingleTrac gedaan (onderdeel van GT). Ook 'Boneyards' (het on-line netwerk van Cavedog) komt hierdoor in een gevaarlijke positie en het is de vraag wat GT hiermee aan gaat vangen.

De geplande datadisk voor Kingdoms zal echter wel in de winkels verschijnen en zou over een maandje in de winkels moeten liggen.Het is duidelijk dat het flink aan het rommelen is bij GT. Het zou alleen erg sneu zijn wanneer dit effect gaat hebben op de orginaliteit van de komende Infogrames/GT-titels. Ik ben er in ieder geval niet erg gerust op.