Grounded komt op 27 september volledig uit

Grounded komt op 27 september volledig uit

De volledige versie van de actie-survivalgame Grounded is vanaf 27 september verkrijgbaar.

Dat heeft regisseur Adam Brennecke van Obsidian aangekondigd. Het was al bekend dat de game in september uit Early Acces zou gaan, maar nu is ook de precieze releasedatum onthuld. De uiteindelijke versie introduceert een campagne die zowel alleen als in co-op speelbaar is, alsmede nieuwe wapens en recepten.

Gisteren is ook de laatste update voor de Early Access-versie uitgekomen, waarmee allerlei wijzigingen zijn doorgevoerd voor het upgradesysteem van de game. Er zit ook een geheime feature in de update genaamd Homestretch - op een ander moment gaat deze mysterieuze nieuwe feature pas in werking.

Spelers zijn in Grounded een minuscule versie van een mens en lopen door een uitvergrote versie van een tuin. Ook wordt er door duistere grotten gelopen. Gigantische mieren en ander ongedierte vallen de speler aan. Spelers kunnen complete gebouwen bouwen en materialen verzamelen. Grounded is beschikbaar op pc en Xbox-consoles.

Eerder dit jaar werd aangekondigd dat er een animatieserie in ontwikkeling is gebaseerd op de game. De serie moet het concept achter de game min of meer volgen: vier vrienden ontdekken technologie waarmee ze zichzelf klein kunnen maken. "Nu moeten de vier gekrompen vrienden leren te overleven in een gigantische achtertuin dat dienst doet als jungle vol met enorme roofdieren." De serie wordt geschreven door Brent Friedman (ook bekend van Star Wars: Clone Wars), terwijl Brien Goodrich (de regisseur van de filmpjes in Halo 4 en 5) gaat regisseren.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En weer een mooie Microsoft exclusief die dit jaar uit komt.

0

Aanbevolen voor jou