Grote mod voor Cyberpunk 2077 verbetert de gameplayervaring

Grote mod voor Cyberpunk 2077 verbetert de gameplayervaring

Modder Scissors123454321 heeft een grote mod uitgebracht voor Cyberpunk 2077, waarmee de game op veel vlakken wordt verbeterd.

De mod, die verkrijgbaar is op NexusMods, past bijvoorbeeld de scaling aan. In Cyberpunk 2077 worden vijanden sterker naarmate het level van de speler stijgt. Het zorgde er echter voor dat vijanden van het hoogste niveau veel sterker werden dan hoofdpersonage V. Dit is in de mod geheel weggehaald.

Als gevolg daarvan kunnen vijanden in de gemodde game nu ook beschermende kleding dragen. Het enige nadeel is dat het upgraden van het hoofdpersonage nu nutteloos aanvoelt.

De mod past verder vele andere elementen van de game aan, waardoor het spel beter in balans zou zijn. Eten en drinken consumeren is nu een stuk nuttiger, helende items hebben nu een 'cooldown' en vele andere aanpassingen zijn gedaan. Op de pagina op NexusMods zijn alle wijzigingen te vinden.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

''De mod, die verkrijgbaar is op NexusMods, past bijvoorbeeld de scaling aan. In Cyberpunk 2077 worden vijanden sterker naarmate het level van de speler stijgt. Het zorgde er echter voor dat vijanden van het hoogste niveau veel sterker werden dan hoofdpersonage V. Dit is in de mod geheel weggehaald. Als gevolg daarvan kunnen vijanden in de gemodde game nu ook beschermende kleding dragen. Het enige nadeel is dat het upgraden van het hoofdpersonage nu nutteloos aanvoelt.'' Qua verandering leest dit echt als lood om oud ijzer. Verder ben ik echt totaal afgeknapt op Cyberpunk. Heb het spel 1 keer uitgespeeld, kwam geeneens zoveel bugs tegen maar het is voornamelijk doodsaai. Naast de missies nagenoeg niks te doen en het verhaal is ook redelijk lineair. Nee bepaald geen waardige opvolger van the witcher. Mijn laatste rpg hoop die ik nog heb ligt bij Obsidian Entertainment.

0
test

@tremere volgend jaar starfield misschien?

0
test

@hulstpower 2 jaar na release pas, als de modding community alle bugs heeft gefixed.

0

@hulstpower oja helemaal vergeten, die inderdaad ook. Al ben ik niet zo'n Bethesda fan, zeker gezien de gedrochten sinds fallout 4. Desalniettemin laat ik mij, zonder al te hoge verwachtingen, graag verrassen.

0

Aanbevolen voor jou