Grote Caves & Cliffs-update voor Minecraft komt in twee delen uit

Grote Caves & Cliffs-update voor Minecraft komt in twee delen uit

De vorig jaar aangekondigde Caves & Cliffs-update voor Minecraft moet dit jaar in twee delen uitkomen.

Dat heeft Mojang op de website van de populaire game aangekondigd. Caves & Cliffs werd vorig jaar tijdens Minecraft Live aangekondigd. Toen werd gemeld dat de update deze zomer zou verschijnen. Het eerste deel komt nog wel van de zomer uit, maar het tweede deel pas rond de feestdagen.

In het artikel op de Minecraft-site vertelt Mojang dat de ambitie van de update dusdanig groot is dat het, in combinatie met de huidige wereldwijde situatie, niet mogelijk was om de oorspronkelijke plannen aan te houden. Daarbij wil Mojang ook de gezondheid van diens werknemers blijven waarborgen.

Caves & Cliffs neemt de grotten en bergen van de game op de schop door meer variatie te bieden. Zo zijn er nieuwe soorten grotten, waaronder Lush Caves, 'Deep Dark'-grotten en Dripstone Caves te vinden. Sommige grotten bevatten ook watervallen en de mogelijkheid om te raften in een boot. De update brengt ook nieuwe wezens met zich mee, waaronder berggeiten, lichtgevende octopussen, Wardens en de bedreigde axolotl-vissen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou