Het aftreden van Zeschuk werd bekend via zijn LinkedIn-profiel, dat zijn functie als general manager schaart onder zijn vorige banen. De voormalige CEO van Major League Gaming, Matthew Bromberg, heeft zijn taken sinds mei overgenomen.

Wat Zeschuk nu gaat/blijft doen binnen BioWare en EA, is niet duidelijk. Het gerucht gaat dat de topman BioWare verlaten heeft en dat hij en mede-oprichter Ray Muzyka al sinds enkele weken niet meer bij vergaderingen van de studio aanwezig zijn geweest. Volgens EA is Zeschuk op dit moment bij zijn familie "voor een welverdiende vakantie", maar maakt hij nog steeds deel uit van EA. De situatie van Muzyka is "onveranderd" gebleven, aldus de uitgever.

De geruchten hebben te maken met de recentelijke reorganisatie van BioWare Austin, dat te maken kreeg met ontslagen na de tegenvallende prestaties van The Old Republic. De Duitse website GamersGlobal zegt van bronnen te hebben vernomen dat medewerkers van BioWare Austin bang zijn dat de studio hernoemd wordt naar EA Austin, en dat dit intern gevolgen gaat hebben. EA zegt hierop niet te reageren op geruchten.