Nieuws
Gotham Knights

Gratis update voegt nieuwe multiplayermodi toe aan Gotham Knights

Heroic Assault en Showdown zijn nu beschikbaar

Geschreven door Michel Musters op
Er is een gratis update voor Gotham Knights uitgekomen waarmee nieuwe multiplayermodi zijn toegevoegd aan de game.

De update voegt Heroic Assault voor vier spelers toe, alsmede Showdown voor twee spelers. Heroic Assault laat spelers in groepen van vier tegen computergestuurde vijanden vechten in dertig verschillende scenario's.

Showdown is een co-op-modus voor twee spelers waarin men vecht tegen extra sterke versies van vijanden als Mr. Freeze, Harley Quinn en Clayface. Spelers ontgrendelen hiermee legendarische gear, nieuwe kleuren voor de Batcycle en een speciaal pak. Beide modi staan los van het hoofdspel en Heroic Assault is alleen beschikbaar wanneer spelers de baas van elke Case Fale hebben gedood.

Gotham Knights is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X en S, en pc. De game ontving een 6 op Gamer.nl: "Gotham Knights hangt aan elkaar van de vreemde ontwerpkeuzes. Of het nou om de open wereld gaat, het vechtsysteem, of zelfs de co-op: het is allemaal net niet diep genoeg uitgewerkt. De potentie zit er wel en wie zelf zoekt, vindt wat krenten in de batpap, maar het zou niet nodig moeten zijn om zelf zo te graven naar de hoogtepunten. Gotham Knights is de superheldengame die we verdienen noch nodig hebben."

Dit artikel delen:

Lees meer

Two Point Campus-uitbreiding Space Academy onthuld The Dark Pictures: Switchback VR komt tegelijk met PlayStation VR2 uit
0

Reacties op: Gratis update voegt nieuwe multiplayermodi toe aan Gotham Knights

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.