Gratis update voegt nieuwe multiplayermodi toe aan Gotham Knights

Gratis update voegt nieuwe multiplayermodi toe aan Gotham Knights

Er is een gratis update voor Gotham Knights uitgekomen waarmee nieuwe multiplayermodi zijn toegevoegd aan de game.

De update voegt Heroic Assault voor vier spelers toe, alsmede Showdown voor twee spelers. Heroic Assault laat spelers in groepen van vier tegen computergestuurde vijanden vechten in dertig verschillende scenario's.

Showdown is een co-op-modus voor twee spelers waarin men vecht tegen extra sterke versies van vijanden als Mr. Freeze, Harley Quinn en Clayface. Spelers ontgrendelen hiermee legendarische gear, nieuwe kleuren voor de Batcycle en een speciaal pak. Beide modi staan los van het hoofdspel en Heroic Assault is alleen beschikbaar wanneer spelers de baas van elke Case Fale hebben gedood.

Gotham Knights is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X en S, en pc. De game ontving een 6 op Gamer.nl: "Gotham Knights hangt aan elkaar van de vreemde ontwerpkeuzes. Of het nou om de open wereld gaat, het vechtsysteem, of zelfs de co-op: het is allemaal net niet diep genoeg uitgewerkt. De potentie zit er wel en wie zelf zoekt, vindt wat krenten in de batpap, maar het zou niet nodig moeten zijn om zelf zo te graven naar de hoogtepunten. Gotham Knights is de superheldengame die we verdienen noch nodig hebben."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou