Gratis uitbreiding voor Legends-modus Ghost of Tsushima onthuld

Gratis uitbreiding voor Legends-modus Ghost of Tsushima onthuld

Er komt een uitbreiding voor de Legends-modus van Ghost of Tsushima uit.

Het gaat om Rivals. Waar in de - tevens gratis te downloaden - Legends-modus spelers in coöperatieve missies samenwerken, moet men in Rivals het tegen elkaar opnemen door zoveel mogelijk vijanden te verslaan. Bij elke verslagen vijand wordt er Magatama vrijgespeeld, waarmee het andere team in de weg gezeten kan worden. De uitbreiding komt op 3 september beschikbaar.

Overigens komt er op 3 september ook een standalone versie van Legends uit. Deze gaat 20 euro kosten en is voor mensen die alleen de coöperatieve modus willen spelen.

Op 20 augustus komt zoals eerder bekend was gemaakt de Director's Cut van Ghost of Tsushima uit voor PS4 en PS5. Hier maakt de Legends-modus en alle bijbehorende content ook onderdeel van uit. Vanaf dan moet de ontwikkelaar ook diverse aanpassingen maken aan de modus, gebaseerd op feedback van spelers. Zo wordt de Survival-modus ingekort en komen er wekelijkse uitdagingen beschikbaar. Van 10 september tot 1 oktober moet Sucker Punch wekelijks nieuwe content aan de modus toevoegen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou