Gratis speeldagen voor Final Fantasy 14 vanwege serverproblemen

Gratis speeldagen voor Final Fantasy 14 vanwege serverproblemen

Spelers van Final Fantasy 14 ontvangen zeven gratis speeldagen ter compensatie van de serverproblemen die het spel plagen.

Sinds de release van uitbreiding Endwalker hebben veel spelers moeite met op een server komen om de mmo te spelen. Dit in verband met de grote hoeveelheid spelers.

Regisseur Naoki Yoshida heeft zijn verontschuldigingen aangeboden in een blogpost en gemeld dat iedereen die de game en een abonnement heeft, zeven dagen gratis speeltijd ontvangt. Ook spelers die een trial van dertig gratis dagen hebben die zich hebben aangemeld voor de volledige versie van de game, ontvangen deze zeven gratis dagen.

In de blogpost worden ook de drukste momenten van de dag vermeld, zodat spelers hier eventueel rekening mee kunnen houden. Endwalker verschijnt morgen officieel, maar is afgelopen vrijdag in Early Access gegaan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Momenteel is het een drama. Bij inlog tussen de 4000 en 6300 mensen in queue. Netjes en terecht dat ze gemiste speeldagen compenseren. Sinds de early acces pas 3 uur kunnen spelen door disconnect en achterlijk lange wachttijden met inloggen.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Ik heb nog geluk gehad, heb zaterdag bijna de gehele dag en zondag in de ochtend kunnen spelen. Zondagmiddag kreeg ik bezoek en moest de game afsluiten. Om 15:00u waren bezoek weer weg, en heb toen tussen 15:15 en 21:00 in de login queue gestaan met daarin 2 of 3 resets waardoor ik weer achteraan werd gezet, en nog een aantal disconnects waarbij ik mijn hart maar moest vasthouden dat ik niet weer achteraan werd gezet. Heb uiteindelijk nog 1.5 uur kunnen spelen in de avond. Het zou geen MMO (expansion) launch zijn zonder dit soort gedoe, en met de influx van spelers over de zomer heen vind ik het niet vreemd. Wel een goed gebaar van Yoshi-P en het team. Mensen met een in-game house hoeven zich ook geen zorgen te maken, de automatische sloop is ook tijdelijk stopgezet, zodat mensen hun huis niet verliezen omdat ze niet konden inloggen door de drukte.

0

Aanbevolen voor jou