Bone: Out from Boneville is een adventuregame, gebaseerd op de gelijknamige comicreeks. Het spel is ontwikkeld door Telltale games. Deze ontwikkelaar bestaat uit oud werknemers van LucasArts die het adventuregenre weer nieuw leven wil inblazen. Hun eerste project is Bone geworden.

Het spel is, zoals eerder gezegd, gebaseerd op een comicreeks. Verwacht echter geen superheld-taferelen, zoals dat in de meeste comics het geval is. In Bone spelen drie neefjes, Fone Bone, Phoney Bone en Smiley Bone de hoofdrol. Zij moeten hun weg zien te vinden door een enorme vallei, waar ze allerlei beesten tegenkomen. Zo kom je drie enorme, rat-achtige wezens tegen, zal je geholpen worden door een jonge vrouw en haar oma, die meedoet aan koeienrace.

Een tijdje terug kwam al de demo uit van dit spel. Nu heeft Telltale ook maar de soundtrack beschikbaar gesteld om te downloaden. Aangezien wij allemaal Nederlanders zijn, zien we alles het liefst voor zo min mogelijk geld. Is het helemaal gratis, dan zijn we zeker van de partij. Dus bevestig het vooroordeel en download de soundtrack van de site van Telltale Games.