Nieuws

Gratis Returnal-update voegt co-op en nieuwe survivalmodus toe

Update komt op 22 maart uit

Geschreven door Michel Musters op
Deze maand verschijnt er een gratis update voor Returnal waarmee een co-op- en survivalmodus aan de game wordt toegevoegd.

De gratis update heet Ascension en werd gisteravond tijdens de State of Play-uitzending onthuld. Op PlayStation Blog werd vervolgens meer informatie gegeven.

Met de update arriveert de game bij versie 3.0. Twee spelers kunnen het spel online straks doorlopen, waarbij men kan kiezen om dat met een vriend of een random speler te doen. Spelers kunnen elkaar daarbij weer tot leven wekken, al zou dit volgens ontwikkelaar Housemarque wel een tijdrovende optie zijn. 

De survivalmodus speelt zich af in de 'Tower of Sisyphus'. Spelers moeten zo hoog mogelijk in de toren klimmen als mogelijk, waarbij verschillende verdiepingen steeds uitdagender worden. Ook zijn er nieuwe items en een nieuwe baas genaamd Algos te vinden. De gratis update komt op 22 maart uit.

Returnal verscheen afgelopen jaar op PlayStation 5. De game ontving een 8 op Gamer.nl: "Returnal combineert de adrenaline van een bullet hell-shooter, de diepgang van een roguelike en de allure van een blockbustergame. Die bijzondere mix zorgt voor een spelervaring die net zo onvergetelijk is als onvergeeflijk." Housemarque liet onlangs weten aan een nieuwe IP te werken. De studio is inmiddels onderdeel van Sony PlayStation.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe beelden van Ghostwire: Tokyo uitgebracht PlayStation zet verkoop van games in Rusland stop
1

Reacties op: Gratis Returnal-update voegt co-op en nieuwe survivalmodus toe

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  GoofyZ3

  • 10 maart 2022 10:43
  Nice, mmmm

  Ik moest mmmm neerzetten, alleen nice mag niet.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.