Gratis Returnal-update voegt co-op en nieuwe survivalmodus toe

Gratis Returnal-update voegt co-op en nieuwe survivalmodus toe

Deze maand verschijnt er een gratis update voor Returnal waarmee een co-op- en survivalmodus aan de game wordt toegevoegd.

De gratis update heet Ascension en werd gisteravond tijdens de State of Play-uitzending onthuld. Op PlayStation Blog werd vervolgens meer informatie gegeven.

Met de update arriveert de game bij versie 3.0. Twee spelers kunnen het spel online straks doorlopen, waarbij men kan kiezen om dat met een vriend of een random speler te doen. Spelers kunnen elkaar daarbij weer tot leven wekken, al zou dit volgens ontwikkelaar Housemarque wel een tijdrovende optie zijn. 

De survivalmodus speelt zich af in de 'Tower of Sisyphus'. Spelers moeten zo hoog mogelijk in de toren klimmen als mogelijk, waarbij verschillende verdiepingen steeds uitdagender worden. Ook zijn er nieuwe items en een nieuwe baas genaamd Algos te vinden. De gratis update komt op 22 maart uit.

Returnal verscheen afgelopen jaar op PlayStation 5. De game ontving een 8 op Gamer.nl: "Returnal combineert de adrenaline van een bullet hell-shooter, de diepgang van een roguelike en de allure van een blockbustergame. Die bijzondere mix zorgt voor een spelervaring die net zo onvergetelijk is als onvergeeflijk." Housemarque liet onlangs weten aan een nieuwe IP te werken. De studio is inmiddels onderdeel van Sony PlayStation.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice, mmmm Ik moest mmmm neerzetten, alleen nice mag niet.

0

Aanbevolen voor jou