Gratis next-gen update voor Quake nu beschikbaar

Gratis next-gen update voor Quake nu beschikbaar

De gratis next-gen update voor Quake is nu beschikbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Met de update kunnen spelers de in augustus uitgebrachte nieuwe versie van Quake in 4k en 120 frames per seconde spelen op de nieuwe consoles. Quake ondersteunde al 4k, maar kon voorheen nog niet in combinatie met 120 fps gespeeld worden.

De PlayStation 5-versie ondersteunt daarnaast nu de adaptieve triggers van de DualSense-controller. Ook kunnen Xbox Series-spelers nu gebruikmaken van Xbox Play Anywhere.

Quake heeft lokale en online co-op. Naast de singleplayercampagne zitten de oorspronkelijke uitbreidingen er ook bij en bevat het spel twee nieuwe uitbreidingen die door Wolfenstein-studio MachineGames zijn gemaakt. Quake kost 10 euro, maar pc-gamers die het origineel hebben kunnen gratis upgraden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb de Switch-versie nu in bestelling bij LRG. Veel te veel geld voor betaald en alsnog geen 4K :P Maar dat doosje staat dan wel weer leuk naast Doom. Moet eerlijk bekennen dat ik deze game nog nooit gespeeld heb, dus gratis mijn Steam-versie upgraden is wel interessant. Ik geef graag geld uit aan games voor in m'n kast om uiteindelijk de pc-versie te spelen xD

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor uiteraard :) Ik snap de verwarring wel van mijn post, my bad! Ik vind de Switch vooral fijn om klassieke games fysiek op te verzamelen, dus vandaar dat Quake onderweg is :)

0

Coop werkt goed in ieder geval, het maakt het anders ietwat eenzame spel toch een stuk meer vermakelijk. Ik speel de PC versie en ik speel het met een controller gewoon omdat het kan... het maakt het spel ietwat meer uitdagend. En dat had Quake nu net nodig in mijn mening. Met name precisie sprongen voor secrets vereisen wat oefening.

0

Aanbevolen voor jou