Gratis MMO Dungeon Fighter Online komt naar XBLA | Gamer.nl

Gratis MMO Dungeon Fighter Online komt naar XBLA | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De console-versie van de game wordt ontwikkeld door Nexon en de Koreaanse ontwikkelaar Softmax. Neople, de ontwikkelaar van de PC-versie die eigendom is van Nexon, houdt toezicht op het project. De PC-versie van Dungeon Fighter Online is gratis speelbaar; voor kleine bedragen kunnen spelers items kopen in het spel. Welk busine model er gebruikt wordt voor het XBLA-spel, is echter nog niet besloten.

De multiplayer beat 'em up is vooral populair in Azië en heeft daar volgens Nexon een record gevestigd toen er 2,2 miljoen mensen tegelijk online waren in China, Japan en Korea. Bovendien zou de game met ruim 200 miljoen geregistreerde gebruikers één van de populairste MMORPG's ter wereld zijn.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou