Nieuws
Life is Strange

Gratis Life is Strange: True Colors-stripboek aangekondigd

In de vorm van een prequel

Geschreven door Cody Dakota op
Titan Comics geeft een gratis stripboek uit dat het verhaal voorafgaand van Life is Strange: True Colors moet vertellen.

Het stripboek bevat twee verhalen, beide bevatten personages afkomstig uit het nieuwe Life is Strange-deel. Volgens de aankondiging komen er ook een aantal personages uit de vorige games voorbij. 

Het eerste verhaal speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Before the Storm en True Colors en volgt het verhaal van Steph Gingrich. Max en Chloe van Life is Strange 1 komen ook in het verhaal voor. Het tweede verhaal vertelt de reis van Alex Chen, protagonist van True Colors, naar Haven Springs. 

Life is Strange

Life Is Strange: True Colors verschijnt als één volledige game en wordt ontwikkeld door Deck Nine. In True Colors nemen spelers de controle over Alex Chen, die naar het dorpje Haven Springs afreist om haar broer Gabe te bezoeken.

Deck Nine is ook verantwoordelijk voor prequel Life is Strange: Before the Storm uit 2017. De ontwikkelaar vertelt dat spelers Haven Springs vrij kunnen verkennen en dat er voor het eerst motion capture is gebruikt om personages te animeren.

De gratis comic verschijnt op 14 augustus en is bedoeld om Free Comic Day te vieren. Het is nog onduidelijk waar Nederlanders een (digitaal) exemplaar kunnen scoren.

Dit artikel delen:

Lees meer

Verwijderde Call of Duty: Modern Warfare-maps keren terug Nvidia onthult roadmap voor toekomstige gpu's en cpu's
2

Reacties op: Gratis Life is Strange: True Colors-stripboek aangekondigd

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  kleinekoosjer

  • 14 april 2021 11:23
  Oh die wil ik wel! Hou ons op de hoogte. Merci

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  tmvde

  • 14 april 2021 12:11
  Andere FCBD comics van Titan zijn gratis in de Kindle store op amazon.nl beschikbaar (bijvoorbeeld die van Horizon Zero Dawn).

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.